Skip to main content

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ

за непрекъсваемост на ел. захранване

Фокусът на MM Energy е да отговори персонализирано на нуждите на бизнеса и частните домакинства, и да създаде всички условия за непрекъсваемост на електрическото захранване.

Продажба, доставка и монтаж

Предлагаме ви професионална консултация и подходящо решение. Може да разчитате на нас през целия процес – от диагностициране на проблема, през избор, закупуване, доставка и монтаж на необходимото оборудване и разбира се следпродажбеното обслужване, където считаме, че имаме силата и необходимия опит обслужване, и възможен 24/7 сервиз.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Ремонт

Ние ви предлагаме сервиз на генератори както в София, така и в цялата страна. Работим с клиенти и извън България, при предварителна заявка.

Правилният анализ на проблема ви спестява време и средства. Нашите техници разполагат с необходимото оборудване и инструменти за професионална диагностика и ремонти.

Услугите ни по сервиз на генераторите включват както ремонт на основните части (електрическа и механическа), така и модификации и програмиране на контролния панел.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ремонт на дизел генератори в София и страната
Обслужване на дизел генератори

Обслужване

Всеки дизелов генератор се нуждае от смяна на консумативи на определен период. Това е т.нар. обслужване на генератор. Както при автомобилите, така и при агрегатите обслужването включва смяна на масло, филтри (въздушен, горивен, маслен, като при някои модели генератори има повече от 1 брой), охладителна течност.

Това обслужване се извършва на определен период или брой работни часове. Ако не желаете да следите лично състоятнието на вашия дизелов генератор, с нашите договори за обслужване техниците ни ще имат ангажимента да наблюдават техническото състояние на агрегата.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сервизни договори

Предлагаме поддръжка и сервиз на вашата система за основно и аварийно захранване: генератор, АВР, системи за пълнене и контрол на резервоари за гориво, UPS и други.

Можем да направим персонализирано предложение за поддръжка, съобразено с вашите нужди и бюджет. Предложението за сервизен договор може да включва посещение на място: месечно, на всеки три месеца или веднъж годишно.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Сервизни договори за обслужване и ремонт на дизел генератори

Искате да знаете повече?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС