Skip to main content
 

MM ENERGY

Your constant power solution

 

ПОДХОДЯЩОТО РЕШЕНИЕ

Персонализирани предложения за непрекъсваемост на електрическото захранване

 

СИГУРНОСТ

ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ НА ВАШАТА СИСТЕМА ЗА ОСНОВНО И АВАРИЙНО ЗАХРАНВАНЕ

1
1

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ЗАХРАНВАНЕ

Покупка на генератор, доставка и монтаж; стабилизатори и UPS-и. Ремонт и обслужване. Сервизни договори.

Обслужване 24/7/365

Предлагаме на нашите клиенти възможност за 24/7/365 телефон при сключване на договор за сервизно обслужване.

Гаранция за качество

Правилните решения за вашето основно и резервно захранване – ние ще ви гарантираме сигурност в критичните моменти.

Пълен цикъл от услуги

Може да разчитате на нас през целия процес – избор на подходящото оборудване, доставка, монтаж, обслужване и ремонт.

Персонализирани решения

Можем да ви предложим персонализирано предложение, съобразено с вашите нужди и бюджет.

ИНТЕРСУВА ВИ ПОКУПКА НА ГЕНЕРАТОР? 

КОМПРОМЕТИРАНОТО ЗАХРАНВАНЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЗАГУБИ ЗА МИЛИОНИ

Ръстът на строителството през последните години създаде нуждата от огромни мощности, често без да има необходимата инфраструктура за тях. В тази връзка качеството на захранващото напрежение много често е компрометирано. За домакинствата това създава дискомфорт, а в производството може да доведе до прекъсване на процеси, струващи милиони.

Покупка на генератор

Фокусът на MM Energy е да отговори персонализирано на нуждите на бизнеса и частните домакинства, и да създаде всички условия за непрекъсваемост на електрическото захранване.

Първо е важно да се проучи характера на конкретното оплакване или проблем.

Ако става въпрос за смущения в напрежението, което поставя под риск скъпо имущество и комфорта, стабилизаторите на напрежение може да са удачно решение.

Когато определено домакинство се нуждае от резервно захранване, в случай че отпадне основното, то резервирането би могло да се осъществи за неопределен период от време от генератори за ток. Те могат да бъдат така подбрани и интегрирани в модерното строителство, че да са незаменим и незабележим помощник на потребителя в кризисни ситуации.

Възможно е използването и на непрекъсваемо захранване, или познатите на всички UPS. Това е устройство, осигуряващо захранване с електрически ток, в случай че има неизправност в електрическата мрежа, като например внезапно отпадане на напрежението.

На места е необходимо да се приложи комплексно решение, например генератор и стабилизатор, или генератор и UPS. Ние подхождаме персонално, според казуса, който имаме. Екипът ни разполага с необходимото оборудване и най-вече – опит, за да проучи конкретния казус и даде препоръки за решаване на проблема.  

Интересува Ви покупка на генератор?

Предлагаме на Вашето внимание по-детайлна информация, която може да Ви бъде интересна, свързана с избора на агрегат за ток.

Напомняме Ви, че нашият екип от професионалисти може да Ви съдейства при избора за покупка на генератор и да Ви консултира кой е най-подходящият според нужните ви мощности.